Momo

HU
FARAGÓ ZSUZSA-LABODA KORNÉL
zenés játék felnőtteknek gyerekekről, gyerekeknek felnőttekről Michael Ende regénye alapján | RENDEZŐ: Forgács Péter | BEMUTATÓ: 2015. november 27. | IDŐTARTAM: 125 PERC

SZEREPOSZTÁS

Momo: SZABÓ IRÉN
Gigi, Hora: SALAT LEHEL
Lucia: CZAKÓ JULIANNA
Agostino, Főügynök: SIMON ZOLTÁN
Giambattista, Kovács ügynök : DÉNES VIKTOR
Violetta, Baba: JANCSÓ DÓRA
Ügynöknő, Kassziopeia: SZIRBIK BERNADETT

Díszlet- jelmeztervező: GADUS ERIKA
Dramaturg:  FARAGÓ ZSUZSA
Dalszöveg: LABODA KORNÉL, FEKETE ÁDÁM
Zene: MÁRKOS ALBERT
Zenész: NAGY NÁNDOR
Ügyelő: LICHTENSTEIN PÁL
Súgó: MÁRTON ANDRÁS
Rendezőasszisztens: HADHÁZY ILDIKÓ

Rendező: FORGÁCS PÉTER
BŐVEBBEN KEVESEBB

Az előadásról

Van egy kis időtök? Mert ha mennetek kell különangolra, különmatekra,különénekre, különszámtechre,különedzésre, külön-agyaggalamblövészetre vagy külön-tanulástanulásra, akkor bele se kezdünk.

Van? Akkor jó.
Momóról mesélünk most nektek, a nyolc és háromnegyed éves kislányról, akinek egy saját földalatti csatornája van, ott lakik. A barátai : a kisfiú, aki nem akar iskolába járni, a lány, aki nem tud egyedül lenni, a dj, aki a tökéletes lemezt keresi, a nő, aki mindenki kedvenc ételét kitalálja és megfőzi és a férfi, akinek ezer foglalkozása van, nagyon szeret hozzá járni csak úgy haszontalanul jól érezni magát, nagy bulikat tartani a remek csatornában.
Egy napon azonban minden megváltozik: a barátoknak egyre több fontos dolguk lesz máshol, és egyre kevesebb szabad idejük és Momo egészen egyedül marad. Akkor nekiindul, hogy megfejtse, hova és miért tűntek el a barátai. Addig nyomoz, amíg egyszer csak kiderül, hogy nem csak őket kell megmentenie egyedül és épp neki - hanem az egész emberiséget...
A Michael Ende világhírű regényéből készült zenés játékot csakis azoknak ajánljuk, akik nem sajnálnak egy kis időt olyan haszontalan dologgal tölteni, mint a színház.

BŐVEBBEN KEVESEBB

Youtube linkek

https://www.youtube.com/watch?v=nxBZ2QiBvqo
BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK