Információk a Nyári Színházi előadásainkról

Nyári Színházunk nyitott, tetővel nem rendelkezik. Ezeken az előadásokon kérjük Önöket készüljenek megfelelő, melegebb öltözékkel, esőkabáttal, felkészülve az esetleges hűvösebb estékre, változékony időjárásra.

Esőnap kijelölésére nincs lehetőségünk.

1. A Színház az előadást az előadás napján 15 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről a www.mnsz.hu honlapon és a Miskolci Nemzeti Színház facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben erre nem kerül sor a Miskolci Nemzeti Színház az előadás megtartására készül. 
2. A Színház a változás jogát fenntartja, az időjárási körülményekre hivatkozva az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja.
3. Amennyiben a színházi előadást a meghirdetett időpontban az időjárási viszontagságok miatt nem tudjuk elkezdeni vagy az első felvonás közben kell megszakítani akkor az előadást elmaradtnak tekintjük. 
4. Amennyiben az előadás első része megtartásra kerül, a második rész azonban már nem indítható el vagy aközben kell megszakítani a rossz idő miatt, ebben az esetben az előadás megtartottnak tekinthető, a jegyek visszaváltására, cseréjére nincs lehetőség.

Jegyek ügyintézése elmaradás esetén
Amennyiben az előadás elmarad személyesen vásárolt jegyeiket a következő 5 munkanapon átcseréljük a szabad helyek függvényében és amíg a készlet tart vagy azok árát visszatérítjük. Online vásárolt jegyeik árát automatikusan visszaküldjük. 

Megértésüket köszönjük!
Vissza

Jegyirodánk nyári szünetet tart

Jegyirodánk nyári szünetet tart.Nyitás:2022. augusztus 22. 10 óraKellemes nyarat kívánunk! ...

Tovább

Június 11-én 11 órától programok a színház előtt

Két év kihagyás után ismét szeretettel várjuk Önöket évadhirdető rendezvényünkön, ahol ízelítőt kaphatnak következő, 2022-2023-as évadunk repertoárjából! PROGRAM: A Miskolci Nemzeti Színház színművészei,...

Tovább

Micimackó rajzpályázat

Következő évadunk zenés-mesés állatkavalkádja során Önök és a legkisebb színházkedvelők is találkozhatnak majd a csacsi öreg medvével és barátaival! Évadváró-évadhirdető rendezvényünkön ennek...

Tovább