A Nagy Csomag

Hamarosan csomagunk érkezik. Nekünk, Miskolciaknak. Miskolci diákoktól. De a csomaggal együtt érkezik még más is. Június 5-én bontsunk együtt csomagot! És addig is kövessenek minket a facebookon is (www.facebook.com/ANagyCsomag)!

Cikkünket folyamatosan frissítjük képekkel és információkkal.

 

Csomagja érkezett!
Átveheti június 5-én a Miskolci Nemzeti Színházban!


Egész napos különleges évadhirdető programra készülünk június 5-én. Lesz Ablak- és Járdaszínház, táncszobrok a síneken, papírszalon, arculat-verseny, Szabadságkórus, Évadhimnusz, fényfestés és ingyensör.

10-kor kezdünk, amikor a színház melletti Déryné utcában száznál is több miskolci művészdiák jelenik meg, hogy saját elképzeléseik alapján hullámpapírra fessék a következő évadot és becsomagolják vele az egész épületet. 1800 négyzetméteres óriásplakát. A Nagy Csomagolást fotósok és mozgókép szakos stábok követik, akik azon melegében felteszik a felvételeket a netre. Facebook-tárlat.

15 órától megkezdjük az épület becsomagolását.

16 órakor nyit az 1850-es években épített barokk stílusú árkádok alatt a Járdaszínház. Meglepetés! Színészek várják a bátor nézőket a főbejáratnál. Lila ákác Árkád-színház. Egy jelenet három párra. Szép Ernő a főbejárat padjain.

17 órától indul a színház táncosainak mozgó papírszínháza, táncszobrok vonulnak a főutcán végig a Szent István tértől a Színházig.

18 órától A Nagy-Közönség-Tájékoztató a Déryné parkban.

20 órakor egy groteszk verniszázs keretében ARCULATOT hirdet a VÍZMŰ, azaz megnyílik az egri Eszterházy Károly Főiskola Vizuális Művészet szakos diákjainak kiállítása a Széchenyi utca 17-ben, a régi papírboltban. A hatvanas évek zamata elegyedik a 21. század designjával. A művészszalonná varázsolt helyen 15 képzőművész hallgató vizsgamunkáit láthatjuk a Miskolci Nemzeti Színház új logójáról, plakátjáról, honlapjáról. A miskolci nézők szavazhatnak a nekik tetsző alkotásokra, a győztes elképzelés a következő évad arculatváltásának kiindulópontja lesz.

21 órától kicsomagoljuk a következő évadot. Lesz Nabucco-nyitány, Szabadságkórus, Évadhimnusz, hangosplakát, Én és a kisöcsém-koncert, és még sok-sok meglepetés, amelyekkel a színház új szlogenjét szeretnénk életre kelteni:

A játék ünnep!


Szeretettel várjuk
 
Kiss Csaba
és a Miskolci Nemzeti Színház Társulata


A Nagy Csomag támogatói:

  

A csomagolásban résztvevő iskolák:

Kaffka Margit Általános Iskola és AMI
Munkácsy Mihály Általános Iskola
Avasi Gimnázium
Balázs Győző Református Líceum
Gábor Áron „Művészeti Iskola” Szakközépiskola
Hámori Waldorf Iskola
Szemere Bertalan Szakközépiskola
Zrínyi Ilona Gimnázium

Köszönjük!

www.facebook.com/ANagyCsomag
www.mnsz.eu
www.facebook.com/miskolcinemzetiszinhaz


Kedves miskolciak (és nem miskolciak)!
Kíváncsiak vagyunk, kinek mit jelent a \\\"forint\\\" és a \\\"fillér\\\" szó, amikor Miskolccal kapcsolatban hangzik el. Kérjük, osszák meg velünk gondolataikat, ismereteiket akár  facebook oldalunkon, akár e-mailben (leveleiket a titkarsag[kukac]mnsz[pont]eu címre várjuk). Köszönjük!

A Minap online így írt rólunk ►