Arculattervek - Eredményhirdetés


Az egri Eszterházy Károly Főiskola Vizuális Művészeti Tanszékének hallgatói egy-egy lehetséges arculatot terveztek a Miskolci Nemzeti Színház számára. Harminckét diák dolgozott a terveken, közülük tizennégy tanuló logóra, plakátra, műsorfüzetre és honlapra készült terveit állítjuk ki Miskolcon, a Széchenyi utca 36. szám alatt, a régi papírbolt helyiségében. A kiállítás címe: Alternatív Identitás.
A tárlat június 7. - 16. között minden nap 17-től 20 óráig tart nyitva, társulatunk egy-egy jeles színésze, rendezője a napos „teremőr”.

A miskolci nézők, valamint a színház felkérésére felállt zsűri is szavaz a nekik tetsző alkotásokra, a győztes elképzelés pedig a következő évad arculatváltásának kiindulópontja lehet.

A nyilvános eredményhirdetés és díjkiosztó június 17-én 19 órakor kezdődik. A zsűri két díjat ad át, Logó és Plakát kategóriában. Ekkor hirdetjük ki a szimpátiaszavazás eredményét, a közönségdíjat is.

A zsűri tagjai: Balla Miklós, a Miskolc Dixieland Band vezetője; dr. Barkóczi István, a Fux Rt. tulajdonos-vezérigazgatója; dr. Erőss István tanszékvezető; dr. Kavecsánszki Gyula, festőművész; dr. Kiss Ákos Levente, osztályvezető főorvos; dr. Kriza Ákos, Miskolc Város polgármestere, Püspöki Péter, a CIMBIK vezetője.\"\\\'\\\\\\"A\\\'\"