Biztonsági Intézkedések November 4-Től!

Biztonsági Intézkedések November 4-Től!

Tisztelt Nézőink!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vészhelyzet idején alkalmazandó új védelmi intézkedések miatt színházunkban 2020. november 4-től az alábbi biztonsági intézkedéseket vezettük be:

A 479/2020. (XI.3.) Kormányrendelet alapján nézőtereinken megváltozik az ülésrend: csak minden harmadik széket foglalhatják el nézőink, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni. Ez azt is jelenti, hogy a 2020. november 4-e előtt vásárolt jegyek esetében nem garantált hogy ott fog ülni, ahová jegye szól, de igyekszünk azonos árkategóriájú helyet biztosítani. Kérjük, szíveskedjenek együttműködni a nézőtéri munkatársainkkal!

 

Továbbá kérjük, hogy az előadás kezdete előtt fél órával érkezzenek a helyszínre, hogy az ülőhelyek elfoglalása zavartalanul megtörténhessen!

 

Továbbra is kötelező a színház egész területén kötelező az orrot, szájat eltakaró maszk viselése! Kérjük, ezt szigorúan tartsák be!

 

Az előadás szünetében, büfé-, mosdó- és ruhatár használat esetén is kötelező tartani a 1,5 méteres távolságot. Kérjük, figyeljék a biztonságos távolságot jelölő sárga jelzéseket!

 

A Nagyszínházban a büfé csak az emeleten üzemel.

 

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!