Borkóstolás Operaélménnyel Március 12-Én

Borkóstolás Operaélménnyel Március 12-Én
Szívesen megkóstolná Sándor Zsolt gyümölcsös zamatú borát?
Váltson jegyet a március 12-i Don Giovanni operaelőadásunkra és legyen a vendégünk a szünetben egy pohár borra!

SÁNDOR ZSOLTRÓL


Filozófiája:
„A jó bor elkészítéséhez semmit sem kell tenni, de azt a legjobb időben!”


Borász, borszakértő és lokálpatrióta. Ez utóbbi végett választotta a Bükki borvidéket. Szentül hisz a borvidék újbóli feltámasztásában. Fontos számára a természet és a környezete egészsége, ezért csak saját termelésű, organikus azaz vegyszermentes szőlőből készít borokat. Céljai között szerepel, hogy az éttermekben végre helyi bor is legyen az ital/étlapokon és hogy a Bükki Borvidék ismét méltó helyére kerüljön Magyarország bortérképén.

A Bükki Zweigelt 2013-as borról

A borvidék egyik jellemző fajtája. Bőtermő és csak drasztikus terméskorlátozással képes a magas minőségre. A bor vezető illat- és íz jegye a gyümölcsösség (meggy, cseresznye), melyet remekül kiegészít a háttérben meghúzódó, hagyományos hordós érlelés.

Nyerjen jegyeket és bort!

ÉSZAK-JÁTÉK

A március 24-i, hétfői ÉSZAK-ban Don Giovanni-játékot talál. A helyes megfejtők között 5 páros belépőt sorsolnak ki az Észak munkatársai a március 12-i előadásra.

RÁDIÓ M JÁTÉK

Hallgassa a Rádió M reggeli műsorát ahol Tréba Eszter műsorvezető a 24-i héten három palack 2012-es bükki Zwigeltet sorsol ki Önök között páros belépővel.

FACEBOOK/miskolcinemzetiszinhaz

Nyerje meg a magnum palackot a Miskolci Nemzeti Színház Facebook oldalán! Tovább a játékhoz
>>>