Családi Bérlet


Családi bérletünkkel azoknak a szülőknek szeretnénk tartalmas és szórakoztató szombat délelőtti programot nyújtani, akik fontosnak tartják, hogy a gyerekeiket megismertessék az operairodalom alapműveivel, és akik maguk is partnerként szeretnének részt venni csemetéjük kikapcsolódásában. A 9-14 éves korosztály, a szülők, és a nagyszülők fiatal művészeink segítségével közösen értelmezhetik a Don Giovanni, a Nabucco és a Bánk bán történetét, zenéjét, és megismerkedhetnek az opera nyelvével.
A művek nagyzenekari kísérettel, operaénekesek, zeneakadémiai hallgatók és a színház kórusának részvételével, szcenírozott formában kerülnek bemutatásra a Kamarában. Az előadás fontos szereplője a Narrátor, aki elmeséli az éppen soron következő Operácska történetét, összeköti a zenei részeket, magyarázó szövegekkel értelmezi és kiegészíti a darabot.

A családoknak szánt Zerlina bérlet három előadása szombati napokon, 11 órai kezdettel tekinthető meg. A bérlet első előadása november 17-én a Don Giovanni lesz.