Elmarad A Rákellenes Liga Jótékonysági Gálaestje

Hivatalos közlemény:

"A Magyar Rákellenes Liga megalakulása óta legfontosabb feladatának tartjuk a betegek védelmét, azt a szolgálatot, amelyet 30 éve felvállaltunk és végzünk.

Épp ezért, ezen szempontok alapján – az influenzajárványra és egyéb, eddig szórványosan  megjelenő megbetegedésekre tekintettel – a daganatos, tumoros betegek védelme és biztonsága érdekében a 2020. március 10-i, a Miskolci Nemzeti Színházba tervezett jótékonysági gálaestet egy későbbi időpontra halasztjuk.

Természetesen a teátrum vezetésével és a jótékonysági rendezvényen fellépő művészekkel egyeztetve a gálaest időpontjáról tájékoztatást nyújtunk. A megváltott jegyek ekkor érvényesíthetők, vagy pedig visszaválthatók.
Mottónk: 30 éven át együtt az egészségért!

Reméljük, a jótékonysági gála későbbi időpontjában is – valamennyi partnerünk és támogatónk – megtisztel majd jelenlétével. 

A 2020. március 10-re meghirdetett koncertet a Miskolci Nemzeti Színházzal való egyeztetés szerint őszre halasztjuk. Az új időpontról értesíteni fogjuk a közönséget.
A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, ezért kérjük, őrizzék meg őket, vagy kívánságra 2020. március 31-ig a színház pénztárában visszaválthatók.
Szeretettel várjuk közönségünket az őszi koncerten.

Rozványi Balázs
a Magyar Rákellenes Liga elnöke"