Harsányi Attila Nyerte El A Kaszás Attila-Díjat!

Harsányi Attila nyerte el a Kaszás Attila-díjat! Augusztus 29-én Debrecenben, az Országos Színházi Évadnyitó Gálán adták át az elismerést a Miskolci Nemzeti Színház színművészének, akit hosszú ideje szívébe zárt a csodás miskolci közönség. Hálásan köszönjük Önöknek a sok szavazatot, hogy ennyien szeretik színművészünket, és a Miskolci Nemzeti Színházat. Még egyszer szívből gratulálunk Harsányi Attilának!
Ne feledjék, mindig #ittahelyem

A Kaszás Attila-díjról:
A Kaszás Attila-díjat Pokorni Zoltán, a XII. kerület Hegyvidék polgármestere, és a Mozaik Művészegyesület elnökeként Szűcs Gábor alapította 2008-ban a Magyar Kultúra Napja alkalmából.
Az alapítók a díjjal, a magyar ajkú színművészek méltó szakmai és emberi elismerésén túl, Kaszás Attila szellemi hagyatékának ápolását tűzték ki célul, hisz a fiatalon elhunyt színész mindig komoly szerepet vállalt azon társulatok igazi közösséggé formálásában, ahol dolgozott.
A díj odaítélésének egyik fő kritériumaként a kiemelkedő mesterségbeli tudás és művészeti teljesítmény mellett az adott társulatban vállalt tudatos közösségépítő magatartást jelölték meg az alapítók.