Információ A Színházbérletekről

Információ A Színházbérletekről

Kedves Közönségünk!

A Miskolci Nemzeti Színház a jövő évadra a járványhelyzet okozta bizonytalanságok miatt nem hirdet bérletet. A 2020-2021-es évad előadásait jeggyel látogathatják nézőink. Fontosnak tartjuk biztosítani, hogy a bérletes közönséget ne érhesse kár az esetlegesen elmaradó előadások miatt.

A miskolci teátrum hálás azért a bizalomért, amellyel nézői fordulnak felé, hiszen sokaknak évtizedek óta bérletük van színházunkba. Hűséges bérleteseinknek természetesen elsőbbséget biztosítunk a jegyvásárlásnál. Ezt az átmeneti időszakot követően, a 2021-2022-es évadban természetesen a korábbi helyekre megújíthatóak lesznek a bérletek, illetve a fennmaradó helyekre ismét meghirdetjük a bérletváltást. A jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos új információkat honlapunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan közzétesszük. Köszönjük megértésüket, és reméljük, hamarosan találkozhatunk!


Megértésüket kérjük, mivel a mostani járványügyi helyzetben nem tudjuk, mikor tarthatunk újra zárt térben előadásokat, és tartunk attól, hogy az esetleges második hullám újra leállást okozhat a színház munkájában, így nem tudunk felelősséggel bérletet hirdetni a következő évadra. Ezért hozta meg azt a nehéz döntést a színház vezetősége, hogy csak jegyváltásra lesz lehetőség a 2020-2021-es évadban. Természetesen minden hűséges bérletesünknek lehetőséget biztosítunk a korábbi bérletek napjára és ülőhelyeire megváltani jegyeiket, valamint elővásárlási kedvezményt biztosítunk számukra! Azon előadásaink pótlásáról, amelyekre az idei évadban nézőink megváltották bérletüket és jegyüket, folyamatosan gondoskodunk, amint lehetőségünk lesz újra játszani.