Színházbérlet információkA MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ BÉRLETEI

Kedves Nézőink! 

Szeretettel várjuk Önöket a jegypénztárban, szívesen segítünk és válaszolunk kérdéseikre telefonon a 46/516-735, 46/516-736-os elérhetőségeken vagy e-mailen, a jegyiroda@mnsz.hu  címen.   Bérleteink 2016/2017 évadra:

FELNŐTT BÉRLETEK VÁLASZTHATÓ ELŐADÁSAI A 2016-2017-es évadban:

Kamaraszínház
• ANNA KARENINA 
• Bánk Bán 

Játékszín
 BAKKHÁNSNŐK 18+ 
•QUIXOTE 
• HARLEQUINADE - szenvelgők komédiája

A jegyek kiadása a bérletek bemutatásával történik, a szabad helyek függvényében, szeptembertől májusig! Az előadások lehetséges dátumairól mindig a havi műsorból tájékozódhatnak, az egyes bemutatók időpontjai után.

Jó szórakozást kívánunk a kiválasztott előadásokhoz!Cégek, iskolák, intézmények csoportos jegyigényének intézésben személyesen segítenek szervezőink:

Králik Mónika (kralik.monika@mnsz.hu) és Juhászné Ildikó (juhasz.ildiko@mnsz.hu)

Amennyiben Önnek nem felelne meg az adott előadás kitűzött időpontja, lehetőséget biztosítunk időpontcserére, melyet legkésőbb 3 nappal az eredeti időpont előtt jeleznie kell. Ez ügyben kérjük fáradjon be személyesen a jegypénztárba, hogy a lehetőség szerint cserét tudjuk biztosítani, a kiírt dátumok alapján.

Az új időpontban nem tudjuk garantálni a bérletes helyét. Amennyiben nem jelzi előzetesen az időpont változtatási igényét és személyesen nem történt meg a bérlet csere, az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra már nincs lehetőség.


Vissza