Színházbérlet információk

A MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ BÉRLETEI


Kedves Nézőink! 

Vásároljanak Önök is bérletet a 2017-2018-as évadra!

A bérlet meghatározott előadásokat tartalmaz, amelyeket a bérletes vendégek a műsorban megjelölt időpontban tekinthetnek meg, az általuk megvásárolt helyre. Így nem kell minden hónapban jegyért sorban állni és a bérlet megvásárlásával 20-30% kedvezménnyel juthat a helyekhez.

Kérjük, nézzék meg alábbi bérlet kínálatunkat!

Szeretettel várjuk Önöket a jegypénztárban, szívesen segítünk és válaszolunk kérdéseikre telefonon a 46/516-735, 46/516-736-os elérhetőségeken vagy e-mailen, a jegyiroda@mnsz.hu  címen. 


Bérleteink a 20XVII/20XVIII-as évadra:Felnőtt bérletek választható előadásai a 2017/2018-as évadban: 
A kaukázusi krétakör (16), Emberek alkonya, Ruy Blas, Julie kisasszony, Harlequinade-Szenvelgők komédiája

A jegyek kiadása a bérletek bemutatásával történik, a szabad helyek függvényében, szeptembertől májusig! Az előadások lehetséges dátumairól mindig a havi műsorból tájékozódhatnak, az egyes bemutatók időpontjai után.


Bérletcsere lehetősége:

Amennyiben Önnek nem felelne meg az adott előadás kitűzött időpontja, lehetőséget biztosítunk időpontcserére, melyet legkésőbb 3 nappal az eredeti időpont előtt jeleznie kell. Ez ügyben kérjük fáradjon be személyesen a jegypénztárba, hogy a lehetőség szerint cserét tudjuk biztosítani, a kiírt dátumok alapján.


Az új időpontban nem tudjuk garantálni a bérletes helyét. Amennyiben nem jelzi előzetesen az időpont változtatási igényét és személyesen nem történt meg a bérlet csere, az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra már nincs lehetőség.


Cégek, iskolák, intézmények csoportos jegyigényének intézésben személyesen segítenek szervezőink:

Králik Mónika (kralik.monika@mnsz.hu) és Juhászné Ildikó (juhasz.ildiko@mnsz.hu)


Gyermek- és ifjúsági bérleteink a 20XVII/20XVIII-as évadra:


Vissza