Szeptember 3-án évadindító rendezvény!

Szeptember 3-án kisütjük az évadot!

A 2017-2018- as évad minden ízét és fűszerét belesütjük a helyszínen készülő 194 db. palacsintába! Köszönjük a Desszertem cukrászdának a felajánlott palacsintatésztát!

Regisztráció a gyermekprogramokra: miskolcinemzeti@gmail.com: név, telefonszám, a gyermek életkora.

Délelőtti programok:

10:00-10:30 Mesés varázslat: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában

10:15-10:45 Segítsetek Fruzsinak és Somának eljutni a Nagy Macska Márgushoz! – Kalandjáték 6-12 éves gyerekeknek. A program előzetes regisztrációhoz kötött!

10:30-11:00 Tablóképek élőben – A játékra 12 év feletti gyerekek jelentkezését várjuk! A program helyszíni regisztrációhoz kötött!

11:00-11:30 A Miskolci Balett műsora - visszatekintő az idei évadra és ízelítő az új évad repertoárjából!
Közben: Légy te a Miskolci Balett koreográfusa! - a táncosok segítségével készítsen saját koreográfiát!

11:30-12:00 A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának szabadtéri koncertje
Közben: Vezényeld a zenekart - nálunk bárki karmesterré válhat!

12:00-13:00 Operett slágerek élőben: A szeptemberben bemutatásra kerülő Marica grófnő népszerű slágereiből ad ízelítőt a társulat.
Zárásként: a Miskolci Balett közös tánctanulásra hívja a vállalkozó kedvű nézőket az operett népszerű dalára: „Ringó vállú csengeri violám…”

Esti programok:
19:00-20:30: Ki mit szeret?: A Miskolci Nemzeti Színház társulata mutatkozik be egy fergeteges zenés-táncos- verses esten!

20:30-20:40: Fényfestés a Déryné-kertben!

Egész napos programok:
Gyerekeknek: Minden egér szereti a sajtot óriásszínező – az elkészült alkotást az előadás premierjén kiállítjuk a Kamaraszínház előterében!

Kóstolja meg az évad palacsintáját! – a 194. évad tiszteletére 194 palacsinta készül, Molnár Anna színművésznő saját készítésű lekvárjával ízesítve!
Versek a függöny mögött – a színház előtt felállított fülkébe bárki beülhet, hogy meghallgassa élőben színművészeink kedvenc versét!
Váltsa meg bérletét aznap, vagy vegyen részt játékainkban és szerezzen dedikált plakátot!
Nyerje vissza bérlete árát! A szeptember 3-án bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát!
Legyen Ön is kampányarc – Készítsen saját plakátot színészeinkkel! Keresse A Szelfi
Pontot!
Vissza

Decemberi jegyek

Kedves Közönségünk!A decemberi jegyek értékesítése november 16-án 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése november 17-én 10 órakor kezdődik.A decemberi műsor megjelenése a...

Tovább

Kiállításmegnyitó - Zombori Erzsébet

A Miskolci Nemzeti Színház tisztelettel meghívja Önt és barátait, 2022. november 10-én 16 órára a Nagyszínház emeleti társalgójába ZSOMBORI ERZSÉBET festőművész A BÉKE CSENDJE című kiállításának megnyitójára. ...

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 10-18 óráig Szombat-vasárnap: ZÁRVA Jegyirodánk előadások előtt egy órával nyitva tart. Ünnepi nyitva tartás 2022. október 31.: ZÁRVA 2022. november 1.: ZÁRVA...

Tovább