Érik az új évad! Tartsanak velünk a Nagyszínház előcsarnokában!

A rendezvény NEM marad el, a Nagyszínház előcsarnokában tartjuk meg!!


A hagyományokhoz híven idén is zenés, táncos forgataggal hirdeti meg új évadát a miskolci teátrum. Május 5-én a színház előtt színes programokkal és gyümölcsös fogásokkal várják az érdeklődőket, amelyeket maguk a művészek készítenek el a 2019-2020-as évad címeiből inspirálódva.

 

Idén is rendhagyó módon hirdeti meg a Miskolci Nemzeti Színház az új repertoárt. Május 5-én 11:30-tól szabadtéri sajtótájékoztatón jelentik be a 2019-2020-as évad címeit a művészeti tanács tagjai. Ez alkalommal bárki kérdezhet, így a nézők is újságíróvá válhatnak! Egész délelőtt gyerekprogramokkal, koncerttel, játékokkal és meglepetésekkel várják az érdeklődőket.

A kicsiket musical mesék várják, míg a felnőtteknek népszerű slágerekkel készülnek a művészek minden műfajban. A jövő évad musical és operett slágereiből adott ízelítő mellett időutazásra is hívják a színészek a közönséget: a táncdalfesztiválok hangulatát idézik meg a színpadon. Szirbik Bernadett és Rákai András a Versünnep 2019 döntőjéig jutottak megzenésített verseikkel, amelyek szintén hallhatóak lesznek a rendezvényen! Nem maradhat el a „Vezényeld a zenekart!” program sem, ismét karmesterré válhatnak a bátor jelentkezők. Idén meglepetéssel is készül a zenekar, ne hagyják ki műsorukat! A Miskolci Balett táncosai legújabb bemutatójuk, a Szentivánéji álom előadásából hoznak részleteket az érdeklődőknek. Az egész napos programok között arcfestés, lufihajtogatás és Szelfi Pont is várja a közönséget!

Mindeközben pedig kiélezett verseny folyik majd a művészek hat csapata között, akik gyümölcsös fogásokat készítenek a 2019-2020-as évad címeiből inspirálódva. A helyszínen készült gasztronómiai remekeket természetesen a közönség is megkóstolhatja!

Május 5-én kezdődik a bérletújítás és a bérletvásárlás is: a jegypénztárban a társulat tagjai állnak majd a pult mögött! Egy szerencsés vásárló pedig visszakapja bérlete árát!


 

 

Részletes programok:

 

Május 5. Érik az új évad!

 

Friss, gyümölcsös délelőtt a színház előtt!

 

 

10:00-10:30    Musical mesék: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában

 

10:00-12:00    Főzőverseny -Gyümölcsös fogások művészeinktől: a 2019-2020-as évad ihlette ételek és italok készülnek a helyszínen

 

10:30-11:00    Időutazás a ’60-as, ’70-es évekbe: A táncdalfesztiválok hangulatát idézik fel színészeink

                        Zárásként: A Versünnep 2019 döntős produkciói! Szirbik Bernadett és Rákai András duója

 

11:00-11:30    A Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának műsora meglepetéssel fűszerezve

Utána: Vezényeld a zenekart - nálunk bárki karmesterré válhat!

 

11:30-11:45    Leleplezzük az új évadot! - szabadtéri sajtótájékoztató, ahol nézőink is újságíróvá válhatnak!

           

11:45-12:00    A Miskolci Balett műsora – Részletek a Szentivánéji álom táncelőadásból!

 

12:00-12:30    Operett és musical slágerek a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában

 

12:30              A főzőverseny eredményhirdetése, a bérletjáték győztesének kihirdetése

                       

 

 

Egész napos programok:

 

·         Gyerekeknek: arcfestés, lufihajtogatás

·         Kóstolja meg művészeink gyümölcsös gasztronómiai remekeit, melyeket a jövő évad ihletett!

·         Váltsa meg bérletét a színház művészeinél!

·         Nyerje vissza bérlete árát! A május 5-én bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát!

·         Legyen Ön is kampányarc – Keresse a Szelfi Pontot!
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ RENDEZVÉNYEIN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

Jelen tájékoztatás célja, hogy a Miskolci Nemzeti Színház (a továbbiakban: Színház) rendezvényein részt vevő személyek tájékoztatást kapjanak az őket érintő adatkezelésről. A tájékoztatási kötelezettségről az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: GDPR) 13. cikke, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) 20. §-a rendelkezik. A Színház munkatársai a rendezvényeken, előadásokon fénykép-, film- és hangfelvételeket készíthetnek, melyeken a résztvevők képmása, hangja szerepelhet. Sajtónyilvános rendezvény esetén a sajtóorgánumok munkatársai is készíthetnek felvételeket, e sajtóorgánumok önálló adatkezelőnek minősülnek. Az elkészült felvételek a Színház illetve a sajtóorgánumok honlapján, folyóirataiban és közösségi felületein is közzétételre kerülhetnek. A Színház rendezvényeire, előadásaira való belépéssel nézőink tudomásul veszik, hogy egyes fénykép-, film- és hangfelvételeken szerepelhetnek, a későbbiekben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a felvétel készítőivel, sem a rendezőkkel szemben.


Vissza

Áldott ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Áldott ünnepeket és színházi élményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a Miskolci Nemzeti Színház társulata!...

Tovább

Ajándékozzon színházélményt bármilyen alkalomra!

Ajándékozzon színházélményt! Mi is lehetne jobb ajándék, mint egy emlékezetes este? Ráadásul hazánk első kőszínházának gyönyörű falai közt! Lepje meg szeretteit, barátait színházélménnyel, csempésszen a...

Tovább

Elmaradó előadásokkal kapcsolatos ügyintézés

Kedves Nézőink! A novemberre és decemberre érvényes jegyek, bérletek ügyintézési határideje: 2020. december 10. Az elmaradó előadásokra váltott jegyek esetében az alábbi lehetőségek közül...

Tovább