Érik az új évad! Tartsanak velünk a Nagyszínház előcsarnokában!

A rendezvény NEM marad el, a Nagyszínház előcsarnokában tartjuk meg!!


A hagyományokhoz híven idén is zenés, táncos forgataggal hirdeti meg új évadát a miskolci teátrum. Május 5-én a színház előtt színes programokkal és gyümölcsös fogásokkal várják az érdeklődőket, amelyeket maguk a művészek készítenek el a 2019-2020-as évad címeiből inspirálódva.

 

Idén is rendhagyó módon hirdeti meg a Miskolci Nemzeti Színház az új repertoárt. Május 5-én 11:30-tól szabadtéri sajtótájékoztatón jelentik be a 2019-2020-as évad címeit a művészeti tanács tagjai. Ez alkalommal bárki kérdezhet, így a nézők is újságíróvá válhatnak! Egész délelőtt gyerekprogramokkal, koncerttel, játékokkal és meglepetésekkel várják az érdeklődőket.

A kicsiket musical mesék várják, míg a felnőtteknek népszerű slágerekkel készülnek a művészek minden műfajban. A jövő évad musical és operett slágereiből adott ízelítő mellett időutazásra is hívják a színészek a közönséget: a táncdalfesztiválok hangulatát idézik meg a színpadon. Szirbik Bernadett és Rákai András a Versünnep 2019 döntőjéig jutottak megzenésített verseikkel, amelyek szintén hallhatóak lesznek a rendezvényen! Nem maradhat el a „Vezényeld a zenekart!” program sem, ismét karmesterré válhatnak a bátor jelentkezők. Idén meglepetéssel is készül a zenekar, ne hagyják ki műsorukat! A Miskolci Balett táncosai legújabb bemutatójuk, a Szentivánéji álom előadásából hoznak részleteket az érdeklődőknek. Az egész napos programok között arcfestés, lufihajtogatás és Szelfi Pont is várja a közönséget!

Mindeközben pedig kiélezett verseny folyik majd a művészek hat csapata között, akik gyümölcsös fogásokat készítenek a 2019-2020-as évad címeiből inspirálódva. A helyszínen készült gasztronómiai remekeket természetesen a közönség is megkóstolhatja!

Május 5-én kezdődik a bérletújítás és a bérletvásárlás is: a jegypénztárban a társulat tagjai állnak majd a pult mögött! Egy szerencsés vásárló pedig visszakapja bérlete árát!


 

 

Részletes programok:

 

Május 5. Érik az új évad!

 

Friss, gyümölcsös délelőtt a színház előtt!

 

 

10:00-10:30    Musical mesék: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában

 

10:00-12:00    Főzőverseny -Gyümölcsös fogások művészeinktől: a 2019-2020-as évad ihlette ételek és italok készülnek a helyszínen

 

10:30-11:00    Időutazás a ’60-as, ’70-es évekbe: A táncdalfesztiválok hangulatát idézik fel színészeink

                        Zárásként: A Versünnep 2019 döntős produkciói! Szirbik Bernadett és Rákai András duója

 

11:00-11:30    A Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának műsora meglepetéssel fűszerezve

Utána: Vezényeld a zenekart - nálunk bárki karmesterré válhat!

 

11:30-11:45    Leleplezzük az új évadot! - szabadtéri sajtótájékoztató, ahol nézőink is újságíróvá válhatnak!

           

11:45-12:00    A Miskolci Balett műsora – Részletek a Szentivánéji álom táncelőadásból!

 

12:00-12:30    Operett és musical slágerek a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában

 

12:30              A főzőverseny eredményhirdetése, a bérletjáték győztesének kihirdetése

                       

 

 

Egész napos programok:

 

·         Gyerekeknek: arcfestés, lufihajtogatás

·         Kóstolja meg művészeink gyümölcsös gasztronómiai remekeit, melyeket a jövő évad ihletett!

·         Váltsa meg bérletét a színház művészeinél!

·         Nyerje vissza bérlete árát! A május 5-én bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát!

·         Legyen Ön is kampányarc – Keresse a Szelfi Pontot!
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ RENDEZVÉNYEIN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

Jelen tájékoztatás célja, hogy a Miskolci Nemzeti Színház (a továbbiakban: Színház) rendezvényein részt vevő személyek tájékoztatást kapjanak az őket érintő adatkezelésről. A tájékoztatási kötelezettségről az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: GDPR) 13. cikke, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) 20. §-a rendelkezik. A Színház munkatársai a rendezvényeken, előadásokon fénykép-, film- és hangfelvételeket készíthetnek, melyeken a résztvevők képmása, hangja szerepelhet. Sajtónyilvános rendezvény esetén a sajtóorgánumok munkatársai is készíthetnek felvételeket, e sajtóorgánumok önálló adatkezelőnek minősülnek. Az elkészült felvételek a Színház illetve a sajtóorgánumok honlapján, folyóirataiban és közösségi felületein is közzétételre kerülhetnek. A Színház rendezvényeire, előadásaira való belépéssel nézőink tudomásul veszik, hogy egyes fénykép-, film- és hangfelvételeken szerepelhetnek, a későbbiekben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a felvétel készítőivel, sem a rendezőkkel szemben.


Vissza

Októberi jegyek

Kedves Közönségünk!Az októberi jegyek értékesítése szeptember 14-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése szeptember 15-én 10 órakor kezdődik.Az októberi műsor megjelenése...

Tovább

Hatalmas városünnep a színház tiszteletére – 200. évadát kezdi a Misko

1823. augusztus 24-én délután 17 órakor kezdetét vette a miskolci színház történelme. Két évszázaddal később, ugyanezen a napon egész napos programokkal ünnepelték a teátrum bicentenáriumát. Kétszázadik évadát...

Tovább

Szeptemberi jegyek

Kedves Közönségünk!A szeptemberi jegyek értékesítése augusztus 21-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése augusztus 22-én 10 órakor kezdődik.A szeptemberi műsor megjelenése...

Tovább