Közönségszavazás

Legkedvesebb Nézőink!

Már eddig is folyamatosan segítették munkánkat azzal, hogy rendszeresen látogatják színházunk előadásait, most pedig egy izgalmas szavazásra invitáljuk Önöket!

Az évad vége felé közeledve négy dologra nagyon kíváncsiak vagyunk: az évad kedvenc előadására, kedvenc színművészére, kedvenc színművésznőjére, és az elégedettségükre a színház jelenlegi művészi irányvonalával.

Ezért április 13-tól minden előadáson szavazólapokkal fogadják majd Önöket belépéskor nézőtéri munkatársaink. Válaszadás után (tollakat is biztosítunk természetesen) dobják be a szelvényeket a kihelyezett dobozokba, majd nincs más dolguk, mint élvezni az esti előadást! Ha egy kis gondolkodási időre lenne szükségük, később, a jegyirodában elhelyezett dobozba is bedobhatják a kitöltött szelvényt.

Hálásan köszönjük a segítségüket, voksolásra fel!
Vissza

Az Európai Színházi Unió tagja lett a Miskolci Nemzeti Színház

Európa legrégebbi és legfontosabb színházi szövetségének lett tagja a Miskolci Nemzeti Színház 2023 novemberében. A legjelentősebb európai színházakat magába tömörítő unió célja a nemzetközi kapcsolatok építése,...

Tovább

Decemberi jegyek

Kedves Közönségünk!A decemberi jegyek értékesítése november 14-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése november 15-én 10 órakor kezdődik.A decemberi műsor megjelenése a...

Tovább