Közönségszavazás

Legkedvesebb Nézőink!

Már eddig is folyamatosan segítették munkánkat azzal, hogy rendszeresen látogatják színházunk előadásait, most pedig egy izgalmas szavazásra invitáljuk Önöket!

Az évad vége felé közeledve négy dologra nagyon kíváncsiak vagyunk: az évad kedvenc előadására, kedvenc színművészére, kedvenc színművésznőjére, és az elégedettségükre a színház jelenlegi művészi irányvonalával.

Ezért április 13-tól minden előadáson szavazólapokkal fogadják majd Önöket belépéskor nézőtéri munkatársaink. Válaszadás után (tollakat is biztosítunk természetesen) dobják be a szelvényeket a kihelyezett dobozokba, majd nincs más dolguk, mint élvezni az esti előadást! Ha egy kis gondolkodási időre lenne szükségük, később, a jegyirodában elhelyezett dobozba is bedobhatják a kitöltött szelvényt.

Hálásan köszönjük a segítségüket, voksolásra fel!
Vissza

Fotókiállítás megnyitó 09.21-én

Horváth Csongor fotóriporter, természetfotós kiállítása...

Tovább

Októberi jegyek

Kedves Közönségünk!Az októberi jegyek értékesítése szeptember 15-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése szeptember 16-án 10 órakor kezdődik.Az októberi műsor megjelenése...

Tovább

Harsányi Attila nyerte el a Kaszás Attila-díjat!

Harsányi Attila nyerte el a Kaszás Attila-díjat! Augusztus 29-én Debrecenben, az Országos Színházi Évadnyitó Gálán adták át az elismerést a Miskolci Nemzeti Színház színművészének, akit hosszú ideje szívébe zárt a...

Tovább