Micimackó rajzpályázat

Következő évadunk zenés-mesés állatkavalkádja során Önök és a legkisebb színházkedvelők is találkozhatnak majd a csacsi öreg medvével és barátaival!

Évadváró-évadhirdető rendezvényünkön ennek apropóján rajzpályázatot hirdetünk! Arra buzdítunk minden apró színházbarátot, hogy ragadjon papírt, ceruzát, zsírkrétát, és rajzolja le a szívének legkedvesebb szereplőt, jelenetet Micimackó és barátai történetéből!

Június 11-én hozzák magukkal az elkészült rajzokat, vagy alkossanak aznap itt helyben valami csudálatosat, és garantáljuk, hogy a jutalom igencsak hűsítő és üdítő lesz!

 

Vissza

Fotókiállítás megnyitó 09.21-én

Horváth Csongor fotóriporter, természetfotós kiállítása...

Tovább

Októberi jegyek

Kedves Közönségünk!Az októberi jegyek értékesítése szeptember 15-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése szeptember 16-án 10 órakor kezdődik.Az októberi műsor megjelenése...

Tovább

Harsányi Attila nyerte el a Kaszás Attila-díjat!

Harsányi Attila nyerte el a Kaszás Attila-díjat! Augusztus 29-én Debrecenben, az Országos Színházi Évadnyitó Gálán adták át az elismerést a Miskolci Nemzeti Színház színművészének, akit hosszú ideje szívébe zárt a...

Tovább