Micimackó rajzpályázat

Következő évadunk zenés-mesés állatkavalkádja során Önök és a legkisebb színházkedvelők is találkozhatnak majd a csacsi öreg medvével és barátaival!

Évadváró-évadhirdető rendezvényünkön ennek apropóján rajzpályázatot hirdetünk! Arra buzdítunk minden apró színházbarátot, hogy ragadjon papírt, ceruzát, zsírkrétát, és rajzolja le a szívének legkedvesebb szereplőt, jelenetet Micimackó és barátai történetéből!

Június 11-én hozzák magukkal az elkészült rajzokat, vagy alkossanak aznap itt helyben valami csudálatosat, és garantáljuk, hogy a jutalom igencsak hűsítő és üdítő lesz!

 

Vissza

Az Európai Színházi Unió tagja lett a Miskolci Nemzeti Színház

Európa legrégebbi és legfontosabb színházi szövetségének lett tagja a Miskolci Nemzeti Színház 2023 novemberében. A legjelentősebb európai színházakat magába tömörítő unió célja a nemzetközi kapcsolatok építése,...

Tovább

Decemberi jegyek

Kedves Közönségünk!A decemberi jegyek értékesítése november 14-én 10 órakor kezdődik személyesen jegyirodánkban. Az online jegyek értékesítése november 15-én 10 órakor kezdődik.A decemberi műsor megjelenése a...

Tovább