Város-beszélgetések

HU
beszélgetés | BEMUTATÓ: 2014. december 06.

SZEREPOSZTÁS


BŐVEBBEN KEVESEBB

A beszélgetésről

Tavaly indítottuk útjára közéleti kerekasztal-sorozatunkat városunkról. A rendhagyó kezdeményezéssel arra törekszünk, hogy a miskolci civilszféra kiemelkedő képviselői párbeszédet indítsanak távlati lehetőségeikről. Nem nézünk túl messzire: csak annyira, amennyire gyermekeink, unokáink felnőtté válása szempontjából nézhetünk. Milyen városban fognak élni? Milyen lehetőségeik lesznek? Mik a fejlődés útjai? Hogyan biztosíthatjuk számukra azt, hogy Miskolc két évtized múlva is szerethető hely legyen?
A Városbeszélgetéseket azoknak szánjuk, akiket érdekel Miskolc jövője. Akiknek véleményük van, és kíváncsiak mások véleményére. Egy este - egy vendég, és az ő vendége. Köteten beszélgetés Miskolcról, havonta egyszer.
Körtvélyesi Zsóka vendégei ezúttal is olyan fiatalok lesznek, akik itt, Miskolcon alapították meg vállalkozásukat, ami mára kiemelkedő sikereket mondhat magáénak.Mi az ami itt tartja a sikeres fiatal vállalkozókat? A fiatal vállalkozók hozzá tudnak-e tenni saját tevékenységükkel Miskolc imázsához?
Ezekre és hasonló izgalmas kérdésekre vendégeink, és a nézők együtt keresik majd a válaszokat.
Jöjjön el, és szóljon bele Ön is!

A részvétel ingyenes, de regisztrációs jegyet kell kérni a színház jegypénztárában. 

BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK