ÚJÉVI KONCERT

HU
| BEMUTATÓ: 2019. január 04.

SZEREPOSZTÁS

Miskolci Szimfonikus Zenekar
Ének: Horti Lilla, Horváth István, Four Fathers
Tánc: Szinvavölgyi Néptáncműhely
Műsorvezető: Becze Szilvia
Vezényel: Antal Mátyás
BŐVEBBEN KEVESEBB

A MISKOLCI SZIMFONIKUS ZENEKAR HANGVERSENYE
A 2019-es Új esztendő sem telhet el a Miskolci Szimfonikusok Újévi koncertjei nélkül! A nagyszabású gálahangversenyek műsorán népszerű polkák, opera áriák és operett slágerek szerepelnek, amelyek tolmácsolásához a műfajok legkiválóbb képviselőit hívják el Miskolcra. Idén olyan nagyszerű művészek lesznek a vendégeik a színpadon, mint Horti Lilla, Szappanos Tibor és a Four Fathers. A szervezők a látványnak is kiemelt szerepet szánnak, így ezúttal is lesz tánc, a Szinvavölgyi Néptáncműhely művészeinek jóvoltából, illetve a színpad teljes szélességében pazar vetítés is kíséri a koncerteket.
A nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal is három időpontban találkozhatnak velük a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában; január 4-én pénteken este 7 órától, majd január 5-én szombaton - gondolván a családokra is - 10.30- kor és szintén este 7 órakor várják a miskolci közönséget.
Az est dirigense, a zenekar művészeti vezetője, Antal Mátyás, Liszt Ferenc, Bartók-Pásztory és Príma díjas karmester lesz.
A koncertek háziasszonya pedig a Bartók rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel című műsor hangja, Becze Szilvia.
BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK