Édeskettes hármasban

HU
Neil Simon - Marvin Hamlisch
musical | RENDEZŐ: Seres Ildikó | BEMUTATÓ: 2016. április 08. | IDŐTARTAM: 135 PERC

SZEREPOSZTÁS

Vernon: CSERVENÁK VILMOS
Sonia: SZIRBIK BERNADETT

A hangfelvételen közreműködik: Regős Zsolt karnagy, Balázsi Vivien, Kiss Nóra, Majláth Marianna, Kriston Milán, Marozsán Zoltán

Fordította: Galambos Attila
Díszlet- jelmeztervező: JUHÁSZ KATALIN
Zenei vezető: NAGY NÁNDOR
Súgó: MÁRTON ANDRÁS
Ügyelő-Rendezőasszisztens: ÉRSEK JUDIT 


Rendező:
SERES ILDIKÓ
Jászai-díjas
BŐVEBBEN KEVESEBB

Az előadásról

A hetvenes évek végén, New Yorkban játszódó történet szereplői Vernon, a sikeres zeneszerző és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Jellemük összeférhetetlensége és állandó „pengeváltásaik” dacára a munkakapcsolatból hamar szerelem lesz. A lány volt barátja azonban - láthatatlan harmadikként - folyamatosan zaklatja őket telefonhívásaival. Vernon hiába próbálja szarkasztikus humorával kezelni a helyzetet, az állandó viták csakhamar szakításhoz vezetnek. A végén persze minden jóra fordul, addig azonban elhangzik jópár remek dal. Neil Simon jóvoltából pedig élvezhetjük a nevetés gyógyító erejét, melyre a túléléshez napjainkban is mindnyájunknak szüksége van.


Neil Simon vígjátékait sziporkázó, szellemes párbeszédek és gyengéd érzelmesség egyaránt jellemzik. Írásai nem csupán rendkívül szórakoztatóak, de mély emberismeretről tanúskodnak. Marvin Hamlisch, az amerikai színpadi és filmzene - minden létező díjjal kitüntetett – népszerű zeneszerzője volt. Az Édeskettes hármasban a két világsztár együttműködéséből született romantikus zenés komédia.


BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK