A kutya különös esete az éjszakában

HU
Mark Haddon - Simon STEPHENS
kamaszokról felnőtteknek, felnőttekről kamaszoknak | RENDEZŐ: Lukáts Andor | BEMUTATÓ: 2016. november 25. | IDŐTARTAM: 150 PERC

SZEREPOSZTÁS

A színdarab a WARNER BROS. ENTERTAINMENT különleges engedélye alapján, a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.


Cristofer Boon: SOMHEGYI GYÖRGY 
Ed Boon: SZATMÁRI GYÖRGY
Miss. Shears és több szerep: TENKI DALMA
Peters tiszteletes és több szerep: KINCSES KÁROLY
Mis. Alexander és több szerep MOLNÁR ANNA 
Roger és több szerep: SIMON ZOLTÁN
Punk lány és több szerep: JAMBRIK BOGLÁRKA

Fordította: BARÁTHY GYÖRGY
Díszlettervező:KHELL CSÖRSZ Jászai-díjas
Jelmeztervező:BOZÓKI MARA
Zene: NAGY NÁNDOR
Dramaturg:NEMES ISTVÁN
Ügyelő: LICHTENSTEIN PÁL 
Súgó: FEKETE ZSOLT 
Rendezőasszisztens: KRISTON SZABOLCS


Rendező:
LUKÁTS ANDOR


Köszönjük a Helynekem segítségét!
BŐVEBBEN KEVESEBB

Mark Haddon nagysikerű regényének főhőse egy autista fiú, aki egy nap rábukkan a szomszéd kutyájának a tetemére – valaki az éjjel egy vasvillát vágott szegény jószágba, és kint hagyta a kertben. Christopher úgy dönt, hogy kideríti, ki volt a tettes, és bár nincs könnyű dolga – hiszen nehezen ért szót az emberekkel, és csakhamar ő lesz a legfőbb gyanúsított is – végül kideríti, ki ölte meg a kutyát. Ez a felfedezés viszont új kalandra sarkallja, így útra kel, hogy egyedül jusson el Londonba. Nagy titkokra derül majd még fény… És Christopher élete soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt.

A különleges hangulatú és egyedi nézőpontú regényt az a Simon Stephens írta át színpadra, aki az egyik legfontosabb ma élő angol drámaíró. Adaptációja kíméletlenül őszinte darab, amely egyszerre szól felnövésről és egy fiú önmagára ébredéséről. Fiataloknak és felnőtteknek egyaránt ajánlott előadás!

BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK