PRIYÉR' SI PRIYER' - Soul City Company - Franciaország

HU
| BEMUTATÓ: 2017. április 25.

SZEREPOSZTÁS

Táncosok/Dancers: Olivier Flaconel, Sébastien Comtois, Didier Boutiana

Koncepció, rendező/Conception and direction: Didier Boutiana

Dramaturg asszisztens:/Dramaturgical assistant: Vincent Fontano

Zene/Music: Labelle

Színpadkép/Stage design: Tony Stell

Látvány/Light design: Virginie Briand

 

Az előadás időtartama: 53 perc/ Duration: 53 Minutes

Minden korosztálynak/Audience: all audiences

BŐVEBBEN KEVESEBB

FRANCIAORSZÁG/FRANCE

 

Soul City Company: Priyèr’ Sï Priyèr’

 

 

Priyèr Sï Priyèr a szentség keresése a rítuson keresztül, ahol a test fejezi ki a gondolatokat a szavak helyett. Az ember tudatában van ennek a szentségnek. A szimbolikus gondolkodás segít beindítani az intuíciót, amellyel érzékelhetjük, a mindennapos emberi tapasztaláson túl, a rejtélyeket.

A Soul City Company Reunion sziget legrégibb táncegyüttese. A csapat a könnyedségét és az identitását a sziget kultúrájából meríti. A Hip Hop a mozgásuk alapja, amelyhez hozzáadódik a tudatállapot, a kultúra és a testi kifejezés szabadsága.

 

Priyèr Sï Priyèr is a quest of the sacred through ritual. The body sets the intention instead of spoken words. Man is aware of the sacred. Symbolic thought moves toward the vibrant intuition of a mysterious presence situated beyond the habitual limits of the human experience.

Soul City is Reunion Island’s oldest dance crew. Soul City brings to light an identity linked to its Reunionese culture. Hip Hop dance is its source of expression to which a state of mind, a culture and the freedom of bodily expression are added.

BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK