miskolci SZEM: Látogatás

HU
| BEMUTATÓ: 2013. február 09. | IDŐTARTAM: 50 PERC

SZEREPOSZTÁS

Bayerische Theaterakademie August Everding (Németország) – Państwowa Wyższa Szkoła Teatralna im. Ludwika Solskiego (Lengyelország)
Heimsuchung / Nawiedzenie (Látogatás)

Koncepció és dramaturgia: Anna Schweiger, Jutta Kriegsmann
Díszlet és jelmez: Linda Sollacher
Zene: Anna Korsun
Szereplők: Agnieszka Bednarz, Kim Bormann, Joanna Chułek, Kasia Gocał, Kasia Kania, Daniela Komędera, Krystian Łysoń, Marco Michel, Aneta Orlik, Karol Pruciak, Piotr Wach, Joanna Wydra
BŐVEBBEN KEVESEBB

Történet

A német-lengyel koprodukcióban készült előadás a tragikus sorsú lengyel író és képzőművész novelláskötetén alapszik. Az önéletrajzi ihletésű írások egy apa és egy fiú kapcsolatán keresztül a gyengülő test, az elkerülhetetlen elmúlás problémáját járják körül, de az előadás nem követ lineáris történetet, sokkal inkább megpróbálja visszaadni Schulz misztikus, sötét, látomásos prózájának hangulatát.
A produkció tizenöt, különböző szakokon tanuló diák együttműködésének eredménye. A tanári irányítás nélkül létrehozott előadás közös műhelymunkák keretében formálódott, Münchenben és a krakkói Akadémia bytomi Táncszínházi Tanszékén 2012 nyarán. Az előadást októberben meghívták a szentpétervári Baltic House Fesztiválra is.
BŐVEBBEN KEVESEBB

Youtube linkek

http://www.youtube.com/watch?v=Q3LBBP2HdM0
BŐVEBBEN KEVESEBB

ELŐADÁSOK