Színházbérlet információk

Kedves Barátunk!


Ha ön szereti a színházat, és szívesen gazdagodna újabb és újabb élménnyel a Miskolci Nemzeti Színházban, akkor itt a remek lehetőség: váltsa meg bérletét most a következő évadra! Csupán két dolgot kell eldöntenie: hol szeretne ülni, és a hét melyik napján szeretne hozzánk betérni. Az igényes előadásokat és a szórakozást mi garantáljuk!


Ne feledje, ha bérletet vásárol, átlagosan legalább 20%-kal olcsóbban tekintheti meg előadásainkat! 


Egy színházbérlet szép ajándék lehet minden alkalomra!
Ajándékozzon színházi élményt!


Elérhetőségeink: 

telefonszám: 46/516-735, 46/516-736

e-mail cím: jegyiroda@mnsz.hu  


Tekintsék meg kínálatunkat!

Felnőtt bérletek választható előadásai a 2019/2020-as évadban: 
A Játékszín új bemutatói

A jegyek kiadása a bérletek bemutatásával történik, a szabad helyek függvényében, szeptembertől májusig! Az előadások lehetséges dátumairól mindig a havi műsorból tájékozódhatnak, az egyes bemutatók időpontjai után.


Bérletcsere lehetősége:

Amennyiben Önnek nem felelne meg az adott előadás kitűzött időpontja, lehetőséget biztosítunk időpontcserére, melyet legkésőbb 3 nappal az eredeti időpont előtt jeleznie kell. Ez ügyben kérjük fáradjon be személyesen a jegypénztárba, hogy a lehetőség szerint cserét tudjuk biztosítani, a kiírt dátumok alapján.


Az új időpontban nem tudjuk garantálni a bérletes helyét, az új időpont tovább és vissza nem cserélhető. Amennyiben nem jelzi előzetesen az időpont változtatási igényét és személyesen nem történt meg a bérlet csere, az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra már nincs lehetőség.

Cégek, iskolák, intézmények csoportos jegyigényének intézésben személyesen segítenek szervezőink:

Králik Mónika (kralik.monika@mnsz.hu) és Juhászné Ildikó (juhasz.ildiko@mnsz.hu)


Vissza